Thema-avonden

titel themaavonden

Elke laatste vrijdag voor de schoolvakantie bieden we een dansavond aan in een bepaald thema.   De zaal wordt gedecoreerd en wij dagen onze leden uit hetzelfde te doen maar dit is uiteraard geen must !

Dit wordt dikwijls gecombineerd met een uitgebreide maaltijd of een kleine snack maar men kan altijd ook alleen komen dansen. Reserveer alvast volgende data !

Vrijdag

Vrijdag 25 Oktober 2019 : Black & White

Als eerste  dansavond van het nieuwe seizoen willen we er graag een ‘kennismakingsavond’ van maken om onze nieuwe leden en elkaar beter te leren kennen.  Wij vragen om zoveel mogelijk zwart en wit aan te doen om zo een bepaalde eenheid te creëren.  Kom zeker je eerst geleerde pasjes inoefenen of gewoon genieten van de gezellige sfeer bij Dance2move.

Vrijdag 13 December 2019 : Kaas & Wijn

Dé dansavond  die je absoluut niet mag missen, waar velen nog lang over gaan napraten.  Al jaren proberen we een ‘top-kaastafel’ aan te bieden, en dat lukt, jaar na jaar, behoorlijk goed.  Na het lekker en gezellig tafelen dansen we al die calorietjes er terug af op de leuke dansmuziek van onze vaste DJ Heidi.

Vrijdag 21 februari 2020 : Gemaskerd Bal

Sinds vorig jaar eindelijk terug op het programma :  ons gemaskerd bal ! Iedereen die deze avond een masker draagt (dat mag een volledig zijn of enkel de ogen bedekt) belonen we met een kleine surprise !

Zoals het op een echt bal hoort worden er deze avond ook balboekjes uitgedeeld en wie een vol en afgetekend boekje binnen brengt krijgt nog een beloning bovenop ! Dus…. zorg dat je erbij bent!

Vrijdag 3 april  2020 : Tiroler Avond

Na de Rockabilly van vorig jaar tijd voor een nieuw thema : Tiroler !  Sommige zijn misschien al gaan skiën, anderen mogen misschien nog vertrekken, dus een “après-ski” thema lijkt ons hier wel gepast !

Wij trachten onze zaal een Oostenrijks tintje te geven ! Doen jullie hetzelfde met jullie outfit ?

Vrijdag 15 Mei 2020 : Slotbal

De  keer op keer  geslaagde afsluiter van een fantastisch dansseizoen.  Lekker genieten van een aperitief en uitgebreide maaltijd in een gezellige sfeer om daarna de beentjes los te gooien.

Wat er dit jaar op het menu staat wordt later bekend gemaakt tijdens de lessen.

Cirkelfotos_015