Dansclub Dance2Move

Where Everybody Knows Your Name!

Thema-avonden

 

Elke laatste vrijdag voor de schoolvakantie bieden we een dansavond aan in een bepaald thema.  De zaal wordt gedecoreerd en wij dagen onze leden uit hetzelfde te doen maar dit is uiteraard geen must !

Dit wordt dikwijls gecombineerd met een uitgebreide maaltijd of een kleine snack maar men kan ook altijd alleen komen dansen. Reserveer alvast volgende data !

Vrijdag 29 oktober 2021 : Halloween

Als eerste  dansavond van het nieuwe seizoen willen we er graag een ‘kennismakingsavond’ van maken om onze nieuwe leden en elkaar beter te leren kennen.  Omdat het 2 dagen later Halloween is vragen wij om zo griezelijk en eng mogelijk verkleed te komen. Wij belonen de best verklede met een leuke attentie. Maar kom vooral je eerst geleerde pasjes inoefenen of gewoon genieten van de gezellige sfeer bij Dance2move !

Vrijdag 17 december 2021 : Kaas & Wijn

Dé dansavond  die je absoluut niet mag missen, waar velen nog lang over gaan napraten.  Al jaren proberen we een ‘top-kaastafel’ aan te bieden, en dat lukt, jaar na jaar, behoorlijk goed.  Na het lekker en gezellig tafelen dansen we al die calorietjes er terug af op de leuke dansmuziek van onze vaste DJ Heidi.

Vrijdag 25 februari 2022 : Gemaskerd Bal

Ondertussen ook een vaste waarde geworden binnen onze club : verschillende leden uitnodigen via een balboekje en dit met een tof masker op.  Jullie worden hiervoor beloond aan de inkom met een leuk gadget.

Vrijdag 1 april  2022 : Tiroler Avond

Na de Rockabilly tijd voor een nieuw thema : Tiroler !  Sommige zijn misschien al gaan skiën, anderen mogen misschien nog vertrekken, dus een “après-ski” thema lijkt ons hier wel gepast ! Wij trachten onze zaal een Oostenrijks tintje te geven ! Doen jullie hetzelfde met jullie outfit ?

Vrijdag 20 Mei 2022 : Slotbal

De  keer op keer  geslaagde afsluiter van een fantastisch dansseizoen.  Lekker genieten van een aperitief en uitgebreide maaltijd in een gezellige sfeer om daarna de beentjes los te gooien. Wat er dit jaar op het menu staat wordt later bekend gemaakt tijdens de lessen.

Vrijdag 5 augustus 2022 : Zomerdansavond

Als afsluiter van de zomercursus nog een laatste thema-avond van dit seizoen. Kom oefenen en dansen van 20u tot 1u!

Dansclub Dance2Move
Where Everybody Knows Your Name!

Wij zijn lid van Danssport VlaanderenWat zijn de voordelen ?

Locatie

Feestzaal Alcazar

Handelsstraat 25

2750 Duffel