Corona info

  • Na de verstrengde maatregelen voor de provincie Antwerpen mogen ook wij sinds 12 augustus 2020 eindelijk terug dansen !  Sinds 14 oktober 2020 geldt helaas code oranje waardoor we enkel nog mogen dansen met huisgenoot of iemand uit onze sociale bubbel!
  • Het aantal deelnemers is beperkt tot bubbels van maximum 20 personen. Afhankelijk van de beschikbare oppervlakte betekent dit niet meer dan 15 koppels op de vloer.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht tot aan de plaats van de activiteit = drankzone en dansvloer.  Dus bij het verplaatsen naar de bar en toiletten alsook bij het binnen en buiten gaan wordt gevraagd een mondmasker te dragen.  Eens je op de dansvloer bent of op je stoel zit in de drankzone mag je mondmasker af.
  • Tijdens het dansen moet de afstand van 1,5 meter tussen de koppels gewaarborgd blijven. Daarom wordt er in vakken gedanst en onderling niet gewisseld van partner en zullen we tijdens code oranje maar met 11 koppels tegelijk dansen.  Zolang code oranje van tel is zal onze bar sluiten om 23u maar kan u gerust nog napraten en dansen tot 24u.
  • Eens u in de drankzone komt, zal de social distance van 1,5 meter ook van tel zijn.  U hoeft na de les de zaal niet onmiddellijk te verlaten maar krijgt de kans nog even na te praten en/of iets te drinken op veilige afstand in de daarvoor voorziene drankzones.  Bij de wissels van de lessen zullen de tafels ook steeds ontsmet worden.  Zolang code oranje van tel is zal onze bar sluiten om 23u maar kan je gerust nog napraten en dansen tot 24u
  • Wij zorgen in onze club voor zoveel mogelijk éénrichtingsverkeer zodat men niet onnodig in contact komt met andere dansbubbels bij de wissels van de lessen of het consumeren in de bar.  Doch is het toegestaan deel te nemen aan meerdere lessen en ook deel uit te maken van meerdere dansbubbels.
  • Onze lessen duren normaal 1 uur met korte drankpauze inbegrepen.  Omwille van de huidige Corona maatregelen  zullen wij 5 minuten vroeger stoppen om de wissel van de lessen vlot en veilig te laten verlopen.  Van zodra de social distance in het horeca gedeelte ook niet meer van tel is kunnen wij terug voor een volledige les gaan.
  • Op verschillende plaatsen in onze club zal handgel ter beschikking staan. Er wordt ook gevraagd steeds uw handen te ontsmetten alvorens de dansvloer te betreden.
  • Via onderstaand filmpje willen wij u graag laten zien hoe u bij ons binnen komt en volledig Corona-proof weer buiten gaat.