Corona info

  • Na de verstrengde maatregelen voor de provincie Antwerpen mogen ook wij sinds 12 augustus 2020 eindelijk terug dansen !
  • Het aantal deelnemers is beperkt tot bubbels van maximum 50 personen, inclusief lesgever.  In onze club zullen we echter nooit met meer dan 20 koppels tegelijk op de dansvloer staan.  Gezien de huidige maatregelen zullen we ons voorlopig zelfs beperken tot 15 koppels per cursus.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht tot aan de plaats van de activiteit = drankzone en dansvloer.  Dus bij het verplaatsen naar de bar en toiletten alsook bij het binnen en buiten gaan wordt gevraagd een mondmasker te dragen.  Eens je op de dansvloer bent of op je stoel zit in de drankzone mag je mondmasker af.
  • Tijdens het dansen moet er officieel geen afstand gehouden worden (= voor alle contactsporten) en is zelfs dansen met iemand van een andere bubbel toegestaan.  Doch vragen wij, uit respect voor elkaar, de afstand zo veel mogelijk te bewaren en enkel met de eigen partner of iemand uit de eigen bubbel te dansen.  Wij zullen in deze fase ook niet vragen van partner te wisselen tijdens de dansles.
  • Eens u in de drankzone komt, zal de social distance van 1,5 meter weer van tel zijn.  U hoeft na de les de zaal niet onmiddellijk te verlaten maar krijgt de kans nog even na te praten en/of iets te drinken op veilige afstand in de daarvoor voorziene drankzones.  Bij de wissels van de lessen zullen de tafels ook steeds ontsmet worden.
  • Wij zorgen in onze club voor zoveel mogelijk √©√©nrichtingsverkeer zodat men niet onnodig in contact komt met andere dansbubbels bij de wissels van de lessen of het consumeren in de bar.  Doch is het toegestaan deel te nemen aan meerdere lessen en ook deel uit te maken van meerdere dansbubbels.
  • Onze lessen duren normaal 1 uur met korte drankpauze inbegrepen.  Omwille van de huidige Corona maatregelen  zullen wij 5 minuten vroeger stoppen om de wissel van de lessen vlot en veilig te laten verlopen.  Van zodra de social distance in het horeca gedeelte ook niet meer van tel is kunnen wij terug voor een volledige les gaan.
  • Op verschillende plaatsen in onze club zal handgel ter beschikking staan. Er wordt ook gevraagd steeds uw handen te ontsmetten alvorens de dansvloer te betreden.
  • Via onderstaand filmpje willen wij u graag laten zien hoe u bij ons binnen komt en volledig Corona-proof weer buiten gaat.