Dansclub Dance2Move

Where Everybody Knows Your Name!

Privé danslessen volgen

* Privé dansles

Voel jij je niet geroepen om in een groep les te volgen en doe je dat liever individueel of met je partner alleen ?  Of heb jij de onmogelijkste werktijden zodat dansles volgen voor jou een groot probleem is ? Of wil je gewoon een bepaalde dansstijl bijleren, opfrissen of verder afwerken ?

Vul dan snel onderaan je gegevens in en prik een moment in je agenda dat voor jou best uitkomt.  Je kan zelf kiezen hoeveel en hoe regelmatig je les wenst te volgen.  Wij passen ons aan naar jouw wensen.

* Openingsdans op maat

Gaan jullie trouwen en willen jullie iedereen verbijsteren met een unieke openingsdans? Dan is onze privé dansles een ideale oplossing voor jullie ! Samen werken we een dans uit op maat.  Dat kan een geplande choreografie zijn van de eerste tot de laatste noot, of gewoon enkele basispassen met wat figuren om je de avond zelf meer zekerheid te geven.

* Dansles voor groepen en verenigingen

Zoek je nog een originele teambuilding of leuke activiteit, aarzel dan niet om dansles te overwegen.  Het is goed voor je gezondheid en geeft iedereen een grote smile ! Dankzij onze zeer gedreven en enthousiaste lesgevers zal iedereen geprikkeld worden om mee te doen, zelfs stijve harken.

* Grote keuze uit vele dansstijlen

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de leukste danspassen uit verschillende stijlen aanleren.  Combineren is geen enkel probleem. Hierbij een korte opsomming van alle stijlen waaruit je kan kiezen :

Disco Swing – Popcorn Swing – Swing Hustle

Rock ‘n Roll – Boogie Woogie – Jive – Lazy Jive

Salsa – Rueda – Bachata

Engelse Wals – Weense Wals – Slow

Quickstep – Tango – Cha cha cha

Samba – Mambo – Rumba

* Contacteer ons vrijblijvend

Aarzel niet om uw gegevens achter te laten, we contacteren je dan om alle mogelijkheden te bespreken.

  Dansclub Dance2Move
  Where Everybody Knows Your Name!

  Wij zijn lid van Danssport VlaanderenWat zijn de voordelen ?

  Locatie

  Feestzaal Alcazar

  Handelsstraat 25

  2750 Duffel