Thema-avonden

 

Elke laatste vrijdag voor de schoolvakantie bieden we een dansavond aan in een bepaald thema.   De zaal wordt gedecoreerd en wij dagen onze leden uit hetzelfde te doen maar dit is uiteraard geen must !

Dit wordt dikwijls gecombineerd met een uitgebreide maaltijd of een kleine snack maar men kan altijd ook alleen komen dansen. Reserveer alvast volgende data !

Vrijdag 30 oktober 2020 : Halloween

Als eerste  dansavond van het nieuwe seizoen willen we er graag een ‘kennismakingsavond’ van maken om onze nieuwe leden en elkaar beter te leren kennen.  Omdat het de dag nadien Halloween is vragen wij om zo griezelijk en eng mogelijk verkleed te komen. Wij belonen de best verklede met een leuke attentie. Maar kom vooral je eerst geleerde pasjes inoefenen of gewoon genieten van de gezellige sfeer bij Dance2move !

Vrijdag 18 december 2020 : Kaas & Wijn

Dé dansavond  die je absoluut niet mag missen, waar velen nog lang over gaan napraten.  Al jaren proberen we een ‘top-kaastafel’ aan te bieden, en dat lukt, jaar na jaar, behoorlijk goed.  Na het lekker en gezellig tafelen dansen we al die calorietjes er terug af op de leuke dansmuziek van onze vaste DJ Heidi.

Vrijdag 12 februari 2021 : Valentijn

Omdat het binnen 2 dagen Valentijn is vragen we jullie zoveel mogelijk rood aan te doen om een warme sfeer te creëren.  Jullie worden hiervoor beloond aan de inkom met een leuk gadget.

Vrijdag 2 april  2021 : Tiroler Avond

Na de Rockabilly van vorig jaar tijd voor een nieuw thema : Tiroler !  Sommige zijn misschien al gaan skiën, anderen mogen misschien nog vertrekken, dus een “après-ski” thema lijkt ons hier wel gepast !

Wij trachten onze zaal een Oostenrijks tintje te geven ! Doen jullie hetzelfde met jullie outfit ?

Vrijdag 14 Mei 2021 : Slotbal

De  keer op keer  geslaagde afsluiter van een fantastisch dansseizoen.  Lekker genieten van een aperitief en uitgebreide maaltijd in een gezellige sfeer om daarna de beentjes los te gooien.

Wat er dit jaar op het menu staat wordt later bekend gemaakt tijdens de lessen.