Dansclub Dance2Move

Where Everybody Knows Your Name!

Thema-avonden

Elke laatste vrijdag voor de schoolvakantie bieden we een dansavond aan in een bepaald thema.  De zaal wordt gedecoreerd en wij dagen onze leden uit hetzelfde te doen maar dit is uiteraard geen must !

Dit wordt dikwijls gecombineerd met een uitgebreide maaltijd of een kleine snack maar men kan ook altijd alleen komen dansen. Reserveer alvast volgende data !

Vrijdag 28 oktober 2022 : Black & White

Als eerste  dansavond van het nieuwe seizoen willen we er graag een ‘kennismakingsavond’ van maken om onze nieuwe leden en elkaar beter te leren kennen.   Iedereen heeft wel iets wit en zwart in de kleerkast hangen, vandaar het simpele thema ‘Black & White’. Wij belonen iedereen die in deze 2 kleuren komt met een leuke attentie. Maar kom vooral je eerst geleerde pasjes inoefenen of gewoon genieten van de gezellige sfeer bij Dance2move !

Vrijdag 16 december 2022 : Kaas & Wijn

Dé dansavond  die je absoluut niet mag missen, waar velen nog lang over gaan napraten.  Al jaren proberen we een ’top-kaastafel’ aan te bieden, en dat lukt, jaar na jaar, behoorlijk goed.  Na het lekker en gezellig tafelen dansen we al die calorietjes er terug af op de leuke dansmuziek van onze vaste DJ Heidi.

Zondag 5 februari 2023 : Brunch

Al lang op het verlanglijstje, nu eindelijk op de agenda : onze eerste brunch met dansnamiddag ! Kom smullen van een overheerlijk buffet tussen 11u en 14u om daarna de beentjes los te gooien tot 17u. Zorg dat je erbij bent!

Vrijdag 17 februari 2023 : Charleston

Na ons gemaskerd bal weer tijd voor iets anders : Charleston ! Een swingdans met elementen uit de Quickstep van de jaren ’20.  Glitterjurken en -vesten, boa’s en pluimen, lange handschoenen en strikjes, …. Laat jullie volledig gaan en jullie worden hiervoor beloond aan de inkom met een leuk gadget!

Vrijdag 31 maart 2023 : Tiroler Avond

Na het succes van onze eerste editie vorig jaar, opnieuw op de agenda : onze Tiroler Avond ! Sommige zijn misschien al gaan skiën, anderen mogen misschien nog vertrekken, dus een “après-ski” thema lijkt ons hier wel gepast ! Wij trachten onze zaal een Oostenrijks tintje te geven ! Doen jullie hetzelfde met jullie outfit ?   Als je niet weet hoe, ga kijken naar de foto’s van vorig jaar : gewoon de max !

Vrijdag 19 mei 2023 : Slotbal

De  keer op keer  geslaagde afsluiter van een fantastisch dansseizoen.  Lekker genieten van een aperitief en uitgebreide maaltijd in een gezellige sfeer om daarna de beentjes los te gooien. Wat er dit jaar op het menu staat wordt later bekend gemaakt tijdens de lessen.

Vrijdag 4 augustus 2023 : Tropical Night

Als afsluiter van de zomercursus nog een laatste thema-avond van dit seizoen. Kom oefenen en dansen van 20u tot 1u en kleed je zomers met een tropisch accent : hoeden, brillen, kransen, bloemen, …. Bij tropische temperaturen zorgen wij voor een verfrissend ijsje.

Dansclub Dance2Move
Where Everybody Knows Your Name!

Wij zijn lid van Danssport VlaanderenWat zijn de voordelen ?

Locatie

Feestzaal Alcazar

Handelsstraat 25

2750 Duffel