Dansclub Dance2Move

Where Everybody Knows Your Name!

Thema-avonden

Elke laatste vrijdag voor de schoolvakantie bieden we een dansavond aan in een bepaald thema.  De zaal wordt gedecoreerd en wij dagen onze leden uit hun outfit aan te passen aan het thema maar dit is uiteraard geen must!!

Dergelijke avond wordt dikwijls gecombineerd met een uitgebreide maaltijd of een kleine snack maar men kan ook altijd alleen komen dansen. Reserveer alvast volgende data !

Vrijdag 27 oktober 2023 : Black & Red

Als eerste  dansavond van het nieuwe seizoen willen we er graag een ‘kennismakingsavond’ van maken om onze nieuwe leden en elkaar beter te leren kennen.   Iedereen heeft wel iets rood en zwart in de kleerkast hangen, vandaar het simpele thema ‘Black & Red’. Wij belonen iedereen die in deze 2 kleuren komt met een leuke attentie. Maar kom vooral je eerst geleerde pasjes inoefenen of gewoon genieten van de gezellige sfeer bij Dance2move !

Vrijdag 15 december 2023 : Kaas & Wijn

Dé dansavond  die je absoluut niet mag missen, waar velen nog lang over gaan napraten.  Al jaren proberen we een ’top-kaastafel’ aan te bieden, en dat lukt, jaar na jaar, behoorlijk goed.  Na het lekker en gezellig tafelen dansen we al die calorietjes er terug af op de leuke dansmuziek van onze vaste DJ Heidi.

Vrijdag 9 februari 2024 : Fluo Night

Na onze Charleston weer tijd voor iets anders : we go all the way FLUO ! Knalgeel, groen, oranje, roos .... het maakt niet uit, hoe opvallender hoe beter!  Laat jullie volledig gaan en jullie worden hiervoor beloond aan de inkom met een leuk gadget!

Zondag 3 maart 2024 : Brunch

Na een zeer geslaagde eerste editie in 2023 terug op de agenda : onze brunch met dansnamiddag ! Kom smullen van een overheerlijk buffet tussen 11u en 14u om daarna de beentjes los te gooien tot 17u. Zorg dat je erbij bent!

Vrijdag 29 maart 2024 : Country

Na 2 maal onze Tiroler Avond, nu terug van weg geweest : Onze Country Avond ! Wij trachten onze zaal om te vormen tot een mooie saloon met een westerns tintje! Doen jullie hetzelfde met jullie outfit ?

Vrijdag 24 mei 2024 : Slotbal

De  keer op keer  geslaagde afsluiter van een fantastisch dansseizoen.  Lekker genieten van een aperitief en uitgebreide maaltijd in een gezellige sfeer om daarna de beentjes los te gooien. Wat er dit jaar op het menu staat wordt later bekend gemaakt tijdens de lessen.

Vrijdag 2 augustus 2024 : Tropical Night

Als afsluiter van de zomercursus nog een laatste thema-avond van dit seizoen. Kom oefenen en dansen van 20u tot 1u en kleed je zomers met een tropisch accent : hoeden, brillen, kransen, bloemen, …. Bij tropische temperaturen zorgen wij voor een verfrissend ijsje.

 
Dansclub Dance2Move
Where Everybody Knows Your Name!

Wij zijn lid van Danssport VlaanderenWat zijn de voordelen ?

Locatie

Feestzaal Alcazar

Handelsstraat 25

2750 Duffel